Back Back Nieuws

AT Bookings gaat entertainment in nieuwe Evenementenzone Breda verzorgen

05 februari 2015
Breda is de stad van de ambiance en gemoedelijkheid. Een groot evenementencomplex ontbrak echter nog. Ten zuiden van de oude vuilstort, aan de A27, ligt een gebied dat uitermate geschikt is voor zowel grootschalige en kleinschalige binnen- en buitenevenementen. Het heeft jaren geduurd, maar de Evenementenzone Breda begint nu uiteindelijk concrete vormen aan te nemen. De bouw van de Evenementenzone Breda is 22 januari van start gegaan.

Entertainment
MaVer zal de exploitatie van het evenementencomplex op zich nemen. AT Bookings is founding partner van MaVer en zal al het entertainment programmeren en boeken. Middels het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige evenementen en entertainment zal MaVer met de exploitatie van het evenementencomplex zich richten op grootschalige en kleinschalige evenementen; meetings, incentives, conferences en exhibitions (MICE); vak-en publieksbeurzen; concerten en culturele evenementen; uitgaan en horeca.

Oplevering
Eind 2015 begin 2016 zal het complex in fasen opgeleverd worden. Het complex kan indoor tot 12.000 bezoekers ontvangen en maximaal 30.000 bezoekers outdoor op het evenemententerrein. Naast het evenementencomplex zal een bioscoop met 10 zalen door Kinepolis gebouwd worden en een Buy & Try winkel van 8.000 m2 door Decathlon. Ook zal het complex een Kids Palace voor 1.000 bezoekers, diverse restaurants en horeca huisvesten.

Programmering
Er is een volledige jaarprogrammering door uitgekiende combinaties van functies, doelgroepen en bezoekmomenten. Het gehele evenementencomplex (binnen en buiten) is het hele jaar rondom beschikbaar en gericht op een lokaal, regionaal en landelijk publiek. De programmering van MaVer is onderverdeeld in Pop, Business & Cultural. AT Bookings zal als partner van MaVer al het entertainment in het evenementencomplex programmeren en boeken. Het gaat hierbij om entertainment in de breedste zin des woords, van DJ's, artiesten en live-bands tot sprekers, presentatoren en niet muzikaal entertainment.

Bekijk hier een video van de aftrap van het project.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!