Back Back Nieuws

Boetiek hotel Sir Albert opent dit jaar haar deuren

25 juni 2012
Met de opening van Sir Albert dit jaar krijgt Amsterdam er een exclusief boetiek hotel bij. Sir Albert is gevestigd in het centrum van stadsdeel De Pijp, het Quartier Latin en het middelpunt van Amsterdam urban chic. Sir Albert verwelkomt reizigers die op zoek zijn naar de ideale thuishaven voor zaken of een ultiem toevluchtsoord van waaruit ze de stad kunnen ontdekken.

 

Uniek karakter

Conceptontwikkelaar en regionaal directeur Bram van der Hoek: ‘Dit luxe boetiek hotel zal toebehoren aan een uniek karakter. Dit karakter is een ‘moderne aristocraat’, een nieuwe groep ‘upper class’ individuen die beschikken over alles van de aristocratie, maar niet de pretenties hebben. Ze zijn bereisd, super-slick en stijlvol. Wanneer je Sir Albert binnenloopt, zet je voet in hun wereld.’

 

Designstromen uit het verleden

Sir Albert heeft 90 luxe ingerichte hotelkamers en suites met uitzicht over de stad en één van Amsterdams romantische grachten. De inrichting van de hotelkamers is geïnspireerd op designstromingen uit het verleden, aangevuld met luxe zoals de moderne aristocraat die vandaag de dag gewend is.

 

The Study

Gasten die kennis willen maken met hun ‘innerlijke Brit’ kunnen genieten van een afternoon tea in The Study, het hart van Sir Alberts mansion. In The Study ontvangen Sir Albert en zijn staff gasten voor de verfijnde wereld van stijlvol en eigentijds leven. The Study heeft een openhaard en een inspirerende bibliotheek met boeken over mode, kunst, fotografie, natuur en architectuur.

 

IZAKAYA Asian Kitchen & Bar

Gasten die hunkeren naar een echte Japanse culinaire ervaring kiezen voor IZAKAYA Asian Kitchen & Bar. Daar vragen ze naar één van de huisgemaakte tonics op basis van de eeuwenoude Japanse drank Shochu, of naar een ‘Quiet Angel’ of een ‘Tokyo Rose’ van het cocktail menu. IZAKAYA heeft ook een privé terras met uitzicht op de gracht en het bruisende leven van De Pijp. Hotelgasten en buurtbewoners kunnen hier genieten van een drankje en IZAKAYA’s Aziatische lekkernijen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!