Back Back Nieuws

Boer zoekt Vrouw vindt rust en ruimte in Hoeve Sparrendam

27 februari 2015
Hoe jachtiger het dagelijks leven, hoe groter de behoefte aan rustmomenten op zijn tijd. Hoewel de woorden rust en evenement elkaar lijken tegen te spreken, bewijst Hoeve Sparrendam dat ze wel degelijk samen kunnen gaan. Niet zo gek dus dat het redactieteam van het razendpopulaire programma Boer zoekt Vrouw voor de veelbesproken reünie-uitzendingen voor Sparrendam koos.

Hoeve Sparrendam is een in Hoevelaken gelegen evenementenlocatie voor iedereen die houdt van de landelijke stijl. De locatie is geschikt voor zowel zakelijke als particuliere evenementen en diende de laatste jaren al als sfeervolle omlijsting van productpresentaties, beurzen en kleinschalige congressen en feestelijke evenementen als huwelijken en bedrijfsfeesten.

Boer zoekt Vrouw
Het datingprogramma Boer zoekt Vrouw is alweer aan zijn achtste serie bezig maar lijkt alleen maar populairder te worden. Eind vorig jaar organiseerde het programma een reünie waarvoor alle boeren uit de afgelopen tien jaar werden uitgenodigd. Dat het redactieteam deze reünie in Hoeve Sparrendam organiseerde, mag eigenlijk geen verrassing heten: de locatie past perfect bij de sfeer van het programma en biedt rust en ruimte zodat de gasten zich direct op hun gemak voelen. De twee tv-programma’s die van deze reünie werden gemaakt, trokken in december 2014 veel kijkers. Beide uitzendingen - met Hoeve Sparrendam in een essentiële bijrol - zijn via de website van Boer zoekt Vrouw nog altijd te bekijken.

Binnenruimtes
Hoeve Sparrendam is zeer landelijk gelegen, tussen uitgestrekte weilanden, boomgaarden en kronkelende landweggetjes. Het interieur van de locatie: veel hout, oude gebinten, hoge vensterramen en oude stenen bogen. Sparrendam beschikt over verschillende ruimtes, zowel in de hoeve zelf als in de naastgelegen Burcht. Het grote voordeel is dan ook de flexibiliteit: er kunnen verschillende programma’s naast elkaar lopen - denk aan een plenair deel in de hoeve en workshops in de Burcht of andersom. Vanzelfsprekend is de locatie exclusief af te huren, zodat de gasten van het evenement gedurende de dag niet worden gestoord.

Buitenruimtes
Het buitenterras van Hoeve Sparrendam is geschikt voor ontspanningsmomenten tijdens het evenement. Het terras - deels in de zon, deels onder de bomen - is zeer ruim en sfeervol van opzet en vormt zodoende een waardevolle aanvulling op de mogelijkheden van de binnenruimtes van Hoeve Sparrendam. Daarnaast beschikt de locatie over een recreatieveld voor buitenactiviteiten. Voor evenementen die qua ruimte wat extra vierkante meters nodig hebben, fungeert het recreatieveld als tentlocatie.

Rust als succesfactor
De rustige en landelijke ligging in combinatie met de mogelijkheid de locatie exclusief af te huren, maken van Hoeve Sparrendam een locatie die bij uitstek geschikt is voor evenementen waarbij rust en ruimte essentieel zijn voor een geslaagde dag of avond. Hoeve Sparrendam geeft de gasten een gevoel van ‘er even helemaal uit zijn’, waardoor zowel het evenement zelf als het contact met de gast perfect tot hun recht komen.

Makkelijk bereikbaar
De bereikbaarheid van Hoeve Sparrendam is uitstekend: vanaf de A1 en de A28 is het nog maar een paar minuten rijden. Op het terrein zelf is meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!