Back Back Nieuws

Boenk + Van der Linde Catering en CORPUS gaan samenwerking aan

18 december 2014
Met het ondertekenen van het contract door Philippe Remmers, operationeel directeur van CORPUS Exploitatie BV en Hans van der Linde, directeur van Boenk + van der Linde Catering, op vrijdag 12 december 2014, is een nieuwe samenwerking tot stand gekomen.

Culinair aanbod
CORPUS biedt onder de naam CORPUS Culinair de bezoekers aan de ‘reis door de mens’ al jaren een uitstekend en verantwoord assortiment van vers bereide producten aan. In het CORPUS Congress Centre zijn inmiddels ook grote stappen gezet in het aanbieden van een uitvoerig culinair aanbod voor congressen en evenementen. Geheel in lijn met verantwoord eten als één van de kernwaarden van CORPUS, wordt in het assortiment rekening gehouden met trends in verantwoorde voeding en met een verantwoord beleid op basis van het Green Key (Gold) predicaat. CORPUS heeft ook de recent in werking getreden wetgeving Allergenen vanzelfsprekend uitgevoerd.

Kwaliteit
Voor de uitvoering van een aantal speciale partijen heeft CORPUS nu de samenwerking gezocht met Boenk + Van der Linde, ontstaan uit het krachtige netwerk van Boenk Catering in de regio Den Haag en de kwalitatief hoogwaardige productie en uitvoering van Van der Linde Catering + Evenementen uit de regio Rotterdam.

Philippe Remmers, operationeel directeur van CORPUS ‘reis door de mens’, verkondigt dat hij verheugd is met deze samenwerking: ‘Waar het regionale karakter en de oorsprong als familiebedrijf wellicht een eerste aanzet gaven tot de keuze voor deze cateraar, speelde kwaliteit natuurlijk de grootste rol.’ De verkiezing tot ‘Beste Party- en Eventcateraar 2014’ (Misset Catering Awards 2014) en de kans te cateren tijdens de veelbesproken Nucleaire Top in Den Haag in het voorjaar van dit jaar zijn hier illustratief in. Joyce Buskens van Boenk + Van der Linde voegt toe: ‘Zorgen dat iedereen blij verrast is bij binnenkomst en met een glimlach het evenement verlaat; dat is en blijft ons doel!’ 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!