Back Back Nieuws

Boels Verhuur neemt diff'Rent over

30 juni 2008

Boels Verhuur B.V., het grootste verhuurbedrijf van Nederland, maakt de overname van diff’Rent bekend. Diff’Rent verhuurt al meer dan 23 jaar kwalitatief onderscheidend table top, meubilair, keuken equipment en andere evenementbenodigdheden aan klanten uit de regio Noord Holland en in de Randstad. Boels Verhuur Party & Events heeft nu in Nederland een filialennetwerk dat zich uitstrekt van Maastricht tot Den Helder.

Diff’Rent heeft geïnvesteerd in verhuurgoederen om te voorzien in de groeiende vraag naar kwalitatief onderscheidend table top, meubilair en service en behoort tot de top 5 partyverhuurders van Nederland.  Gerenommeerde bedrijven, cateraars en hotels maken gebruik van de diensten van diff’Rent.

‘Het is goed om deel uit te maken van Boels Verhuur, één van Europa’s leidende verhuurorganisaties’, aldus Menno Renting, manager van diff’Rent. ‘Onze klanten zijn altijd op zoek naar nieuwe en inspirerende producten en vanaf nu hebben we de mogelijkheden om hierin te voorzien’.

Boels Verhuur zal de activiteiten van diff’Rent voortzetten vanuit de bestaande vestiging in Purmerend. Ook blijft de naam diff’Rent gehandhaafd. De vestiging blijft onder de leiding staan van Menno Renting.

Robert Tans, manager van de divisie Party & Events van Boels Verhuur: ‘Klanten willen topkwaliteit, een snelle reactietijd en de beste service. De medewerkers van diff’Rent kennen de markt en blijven het vertrouwde aanspreekpunt. Door de overname kan diff’Rent nu een nóg groter assortiment aanbieden.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!