Back Back Nieuws

Boek over beleving en ervaring tijdens event

17 december 2007
Het boek van Johan Rippen en Marcella Bos ‘Events & Beleven - Het 5 Wheel Drive-concept is uit. In dit boek staan beleving en ervaring centraal. Wat maakt een event in de ogen van de deelnemers tot een onvergetelijke gebeurtenis?

Elk event heeft beleving en ervaring als doel. Van festival tot feest, van training tot congres, van tentoonstelling tot pretpark, van ceremonie tot herdenking en van excursie tot groepsreis.Wat speelt er allemaal een rol in het beleven en ervaren van de deelnemers, gasten, bezoekers of publiek? Wat maakt dat ze wow! zeggen in plaats van mwah en wat maakt het voor hen onvergetelijk?

In dit boek lees je hoe je het antwoord op die vraag kunt vinden met het 5 Wheel Drive - concept. Het concept brengt de processen in beeld die tijdens het event de beleving en ervaring van de deelnemers kunnen genereren, in stand houden en versterken. Events & Beleven is geschreven vanuit de optiek van de professional die een event realiseert. Het boek geeft handvatten en aanwijzingen voor het ontwerpen van een event en voor begeleiding en bijsturing tijdens het event.

Het 5 Wheel Drive-concept brengt de belevingsgerichte aspecten van events onder woorden en samen met veel praktijkvoorbeelden maakt het duidelijk wat het ene event in de ogen van deelnemers succesvol maakt en het andere niet.

Johan Rippen is socioloog en was werkzaam aan de opleiding CMV van de Hogeschool van Amsterdam. Marcella Bos is eigenaar van Bos Matchworks.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!