Back Back Nieuws

Boat Cruises Amsterdam sluit zich aan bij NAUPAR

10 november 2014
NAUPAR heeft een aantal nieuwe boten in Amsterdam, dit zijn met name luxe salonboten en sloepen. Ze kunnen een mooie locatie zijn voor de jaarlijkse kerstborrel die steeds dichterbij komt, de spetterende bruiloft van een vriend of vriendin, of het al tijden voorgenomen bedrijfsuitje. Via Boat Cruises Amsterdam kun je luxe sloepen en salonboten huren voor groepen van 2 tot en met 175 personen. De boten hebben een besloten en intieme sfeer.

Hoe werkt het?
De boten worden altijd inclusief schipper verhuurt, zodat je zelf zo optimaal mogelijk kunt genieten van de rondvaart zonder dat je je ergens druk over hoeft te maken. Daarnaast worden ook uitgebreide cateringmogelijkheden en diverse arrangementen aangeboden. De tochten zijn geschikt voor onder andere bedrijfsuitjes, familiefeesten, vrijgezellenfeesten en huwelijken.

Arrangementen
Laten we beginnen bij de borrelvaart waar je onbeperkt kunt genieten van verschillende binnenlandse dranken. De barbecuevaart is vrijwel hetzelfde alleen krijg je hier ook nog een overheerlijke barbecuemaaltijd bij voorgeschoteld. Hou je meer van hamburgers of sateetjes? Probeer dan de burger- of satévaart, waar je wederom onbeperkt binnenlandse dranken kunt drinken en daarnaast hamburgers of sateetjes van de grill op uw bord geserveerd krijgt.

Running dinners
Nieuw bij NAUPAR zijn de running dinners; vaartochten over de Amsterdamse grachten, waarbij iedere gang in een ander restaurant genuttigd wordt. De boot legt aan bij een restaurant, hier ga je van boord  voor het voor-, hoofd- of nagerecht. Ook kun je ervoor kiezen op het water te blijven en aan boord van het schip het maaltijden geserveerd te krijgen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!