Back Back Nieuws

Boardroomz.nl toont verrassende vergaderruimtes voor executives

06 maart 2015
Standaard vergaderruimtes zijn er in overvloed. De juiste vergaderruimte voor een boardmeeting, een directie-overleg of een fusiebespreking is echter moeilijk te vinden in het enorme aanbod van vergaderzalen en congrescentra. En dat terwijl een zaal een bijeenkomst kan maken of breken. Daarom is Boardroomz.nl geïntroduceerd, een overzichtelijke site met verrassende boardrooms in Nederland, waarbij de ruimte, kwaliteit en services een toegevoegde waarde hebben. Boardroomz.nl is een samenwerking tussen de NCD, Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren, en Regardz Hospitality Group B.V.

Verrassende boardrooms
Boardroomz.nl is een online platform voor alle toplocaties met bijeenkomsten tot 20 personen. Pareltjes die je echt even moet weten te vinden. Van stijlvol klassieke boardrooms tot hippe industriële ruimtes. Locaties die in het midden van een bruisende stad liggen of juist verborgen in de natuur zodat anonimiteit gewaarborgd is. Met duidelijke omschrijvingen van de mogelijkheden en services. Boardroomz blijft steeds op zoek naar inspirerende en verrassende boardrooms.

Gespecialiseerd in wensen van executives
'Het unieke aan boardroomz.nl is dat wij ons hebben gespecialiseerd in de wensen en behoeften van de executive. Samen met de NCD hebben we geconcludeerd dat die specialisatie hard nodig is. Met de wensen van de executives en onze kwaliteitseisen hebben we een algemene selectie van uitmuntende locaties in heel Nederland gemaakt. Bij deze locaties vindt u behalve een indrukwekkende omgeving en inrichting ook de juiste persoonlijke service. Ingetogen, bijvoorbeeld, als u in een spannende bespreking zit en uitbundig als u iets te vieren heeft. De medewerkers van de door ons gekozen locaties voelen dit feilloos aan', aldus Luc van Bussel, CEO & Gastgever Regardz Hospitality Group B.V. 

Certified Boardroom Label
Gerard van Vliet, directeur van de NCD, over boardroomz.nl: 'Wij als NCD waren al aan het denken over een certificaat voor vergaderruimtes. Na een brainstorm met Regardz is het concept Boardroomz ontwikkeld. Een keurmerk, Certified by NCD, wordt toegekend aan vergaderlocaties en boardrooms die aan onze eisen voldoen. Met het Certified Boardroom Label krijg je als klant dus gecertificeerde vergaderlocaties die optimaal zijn en waar alles klopt. De juiste zaal op de juiste plek met de juiste faciliteiten. Gastvrijheid zoals je die zelf thuis zou bieden. Dit label vertegenwoordigt het hoogste wat je op dit gebied kunt vinden.' 


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!