Back Back Nieuws

Bo Temps: huiselijke vergaderlocatie in de Ardennen

23 november 2009
Hartje Belgische Ardennen ligt in een heuvelachtige ambiance de sfeervolle en intieme accommodatie Bo Temps. Een rustieke locatie, een uurje rijden van Maastricht, waar men met 16 m/v terecht kan voor informele (vergader)bijeenkomsten en voor een zeer speciale coaching aanpak. 

Weg van de dagelijkse hectiek en dito files overleggen/brainstormen met collega’s, relaxen in de salon en genieten van een goed glas wijn of zo'n typische “Belze pint”. Want de sfeer is er relaxed en genoegelijk. De Nederlandse eigenaren hebben een uitstekend netwerk binnen de outdoorwereld en regelen graag voor de opdrachtgever mountainbiken, kanoën, langlaufen, abseilen, quadrijden of allerlei (wandel)uitstapjes.

 

Naast hun vergaderaccommodatie, bieden de eigenaren ook coaching aan voor management en personeel via het programma Je Werk de Baas. Het motto van Je Werk de Baas is “rehumanize yourself”: terug naar de menselijke maat.

 

Bo Temps is geschikt voor kleinere groepen tot 16 personen. Het pand beschikt over twee salons, een eetkamer, 5 slaapkamers, een loungehoek en een grote tuin. In de directe omgeving liggen ook nostalgische plaatsen als Durbuy, La Roche en Ardenne, Barvaux, Hotton onder handbereik. Kortom, een unieke en inspirerende ervaring, pal over de grens.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!