Back Back Nieuws

BN'ers over roze loper naar awarduitreiking

03 februari 2009
Maandagavond 26 januari zijn in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid de winnaars van de Beeld en Geluid Awards 2008 bekend gemaakt. De vakprijzen voor de hoogst gewaardeerde Nederlandse TV programma’s en multimediaconcept, beste TV acteur en -actrice, en TV Persoonlijkheid 2008.

Onder leiding van freelance eventproducers Sander Hendrix en Eveline Halprin werd, in samenwerking met hoofdsponsors Heuvelman Sound en Vision en United Broadcast Facilities en zilveren sponsor DutchView, de locatie omgetoverd tot een stijlvolle setting voor de awarduitreiking.

 

Nadat de vele BN’ers via de roze loper en langs de interviewende pers het gebouw hadden betreden, ging de uitreiking van start onder leiding van presentatrice Bridget Maasland. Hierbij vielen Peter R. de Vries, Theo Maassen en Annet Malherbe in de prijzen. Andere grote winnaars waren o.a. TV Show ‘Ik Hou van Holland’, het TROS programma ‘Het Mooiste Meisje van de Klas’ en komedie serie ‘Gooische Vrouwen’.

De Beeld en Geluid Oeuvre Award werd uitgereikt aan Mart Smeets voor zijn bijzondere bijdrage aan de ontwikkeling van de Nederlandse televisie.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!