BN’ers, topinnovaties en vaders in de spotlight BN’ers, topinnovaties en vaders in de spotlight
Back Back Nieuws

BN’ers, topinnovaties en vaders in de spotlight

07 februari 2023

Op woensdag 15 februari opent de Negenmaandenbeurs in RAI Amsterdam haar deuren voor aanstaande en kersverse ouders. Dit jaar draait alles om empowerment van zowel moeders als vaders met het passende thema ‘Alle ballen hoog houden’. De beurs wordt geopend door voormalig profvoetbalster én moeder Anouk Hoogendijk. Met openhartige BN’ers, innovatieve gadgets en inspirerende masterclasses vormt de editie 2023 weer een mooie mix tussen entertainment en relevante, inhoudelijke content. 

Kersverse ouders moeten veel ballen in de lucht houden op het gebied van werk, gezin, zorg en geld. Tijdens de Negenmaandenbeurs komen al deze facetten in verschillende vormen aan bod: van uitproberen en inspireren, tot leren en innoveren. 

BN’ers op de beursvloer

Naast de opening door Anouk Hoogendijk, is het een komen en gaan van bekende papa’s en mama’s. Zo kunnen bezoekers live luisteren naar de verhalen over de tropenjaren van o.a. Aukje van Ginneken, Annette Gerritsen en Willemijn Welten en deelt Bobbi Eden, bekend van Bevallen met Bobbi, haar ervaring met zwanger zijn en bevallen. 

Vaders in de spotlight

Papa’s to be zijn niet langer enkel de escorte van hun zwangere vrouwen: dit jaar is er op de beurs extra aandacht voor de vaders. Zo delen Jan Versteegh en oprichter van babymerk Naïf Jochem Hes vijf belangrijke lessen over het vaderschap. En toont Kenny Deuss, bekend van @onadventurewithdad, zijn meest hilarische foto’s en vertelt hij hoe de beste papa te worden. Ook is er aandacht voor het ultieme kraamcadeau voor vaders.

Alle ballen in de lucht met deze topinnovaties

Een handzame fles om flesvoeding snel te koelen, een kinderwagen en bolderkar ineen en een prikkelvrije slaapomgeving. Alle ballen in de lucht houden wordt makkelijker met de juiste producten. Daarom worden er tijdens de beurs verschillende topinnovaties gepresenteerd die het leven van jonge ouders net even wat aangenamer maken. Een aantal innovaties is genomineerd voor de Baby Innovation Award 2023, die woensdagavond 15 februari tijdens het Industry Dinner wordt uitgereikt. 

Naast vermaak, ook aandacht voor de inhoud

Een belangrijk onderdeel van de Negenmaandenbeurs is voorlichting. Daarom zijn er verschillende ministeries aanwezig die informatie geven over onder meer alle (nieuwe) regelingen voor zwangerschaps-, partner- en ouderschapsverlof, kinderopvang en toeslagen. Daarnaast zijn er inspirerende masterclasses met lichte en zwaardere onderwerpen: van zwangere buiken-fashion en babymassages, tot momshaming op de werkvloer en sparen voor later.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!