Back Back Nieuws

BMW Z4 voor hole-in-one op KLM Open

03 augustus 2009
Tijdens het KLM Open (20 t/m 23 augustus) zet BMW traditiegetrouw een droomauto in voor de eerste hole-in-one op hole 17 van de Kennemer Golf & Country Club. Ditmaal maken de professionals van de European Tour kans op de recent gelanceerde BMW Z4 sDrive35i ter waarde van 66.000 euro. Op de European Tour is in 2009 al zesentwintig keer een 'ace' geslagen.

Dit jaar is BMW Nederland voor de zevende keer official sponsor van het KLM Open, het meest prestigieuze jaarlijkse golfevenement van Nederland. Opvallend genoeg is de hole-in-one in die periode nog nooit op de aangewezen hole gemaakt. De eerste BMW werd al gewonnen in het KLM Open van 1981. Mohammed Moussa maakte toen een hole-in-one op de 17de hole van de Haagsche Golf & Country Club.

BMW heeft golf (naast motorsport en zeilen) als belangrijkste pijler van sportsponsoring. De golfsport staat net als BMW voor exclusiviteit, dynamiek en techniek. BMW is tevens hoofdsponsor van vier toernooien (European Tour en PGA Tour), sponsor van de European Tour en betrokken bij de Ryder Cup.

Diederik Reitsma, BMW Group Nederland:

'Er is steeds meer interesse voor de golfsport bij onze doelgroepen. De golfsport is exclusief, uitdagend en fascinerend en past daarmee uitstekend bij het merk BMW. Golf, en het KLM Open bij uitstek, is een platform dat zich goed leent om relaties te ontvangen en het merk in al haar facetten te beleven.'

Toernooidirecteur KLM Open Daan Slooter:
'De kwaliteit van de courtesy car service voor de spelers is altijd een belangrijk ingrediënt voor het succes van het KLM open. Met BMW is dat visitekaartje extra mooi. Deze Z4 zal tot de verbeelding spreken bij de spelers op de Tour. En we hebben te lang geen hole-in-one auto mogen uitreiken. Ik ben er van overtuigd dat het dit jaar wel gaat gebeuren.' 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!