Back Back Nieuws

BlueLuna gaat een jaar lang delen en inspireren

08 januari 2015
BlueLuna viert dit jaar haar 10-jarig jubileum als specialist in maatwerkentertainment voor bedrijfsevenementen. In dit jubileumjaar gaat BlueLuna eventmanagers inspireren, prikkelen en een kijkje geven in de creatieve keuken. Dat doet oprichter Willemijn van Hussen met een missie: ‘Artiesten en acts zijn dé peilers voor het succes van het evenement, zij zijn de mensen die een boodschap kunnen overbrengen, van mens tot mens. Dat moeten dan wel bijzondere artiesten zijn; artiesten die de kunst van het maatwerk verstaan. Wij geloven in de kracht van authentiek, artistiek talent om mensen te verrassen, energie te geven of te ontroeren. Entertainment, mits goed doordacht, is daarmee hét belangrijkste onderdeel van het bedrijfsevenement.’

Nieuwe website 
Het jubileumjaar wordt afgetrapt met een nieuwe website: een website waarop eventmanagers en -professionals inspiratie kunnen opdoen en de mogelijkheden van de artiesten en het maatwerk kunnen verkennen. De bezoeker kan op verschillende manieren ideeën op doen, door zoekmogelijkheden op type evenement (bijvoorbeeld opening pand), thema (bijvoorbeeld: verandering) of genre (bijvoorbeeld: urban).

Verhalen, drijfveren en passies worden gedeeld 
Artiesten van BlueLuna zijn onder anderen Typhoon, New Cool Collective, Breakdance Crew Come Correct, Hadewych Minis, en percussiegroep The Drum People. Maar wie zijn deze mensen eigenlijk en waar halen zij hun inspiratie vandaan? Elke maand zal BlueLuna onder de titel ‘de Tao van…’ een verhaal publiceren op een speciale blog, waarin men een kijkje krijgt in het hoofd en het hart van de artiest.

Vieren met artiesten en relaties 
In februari zal BlueLuna met haar artiesten het jubileumjaar met een feestje op kantoor vieren: een informele 'family gathering'. In de lente volgt een exclusief inspiratie-event voor relaties. Daarnaast staat een bijzondere inspiratiebundeling op de agenda, maar of dit nu een boek wordt of iets anders, dat laat zich nog niet verklappen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!