Back Back Nieuws

Blue Boat Company presenteert The Rainbow Cruise

11 juli 2008
De Amsterdamse rondvaartrederij Blue Boat Company vaart op 20, 27 juli en op 1, 3 en 10 augustus een nieuwe themacruise: The Rainbow Cruise.

De 75 minuten durende rondvaart combineert algemene informatie over Amsterdam met
informatie en wetenswaardigheden over plekken, gebouwen en andere zaken die van belang zijn geweest, of nog steeds zijn, voor de homo-emancipatie in Amsterdam. Dit betekent niet dat de cruise uitsluitend geschikt zou zijn voor homo’s of lesbiennes. De cruise is feitelijk bestemd voor iedereen die interesse heeft in het vrije denken van Amsterdam of gewoon voor iedereen die eens een andere rondvaart dan gebruikelijk wil maken.

De 1e afvaart zal op 20 juli plaatsvinden in aanwezigheid van de voorzitter van de
Amsterdamse VVV, de heer Ferry Houterman. The Rainbow Cruise vertrekt om 16.45 uur vanaf de steiger tegenover het Homo-monument in de Keizersgracht en eindigt om 18.00 uur aan de steiger tegenover het Muziektheater aan de Amstel.

De entreeprijs van de rondvaart is € 14,50 en tijdens de tocht kunnen aan boord drankjes besteld worden. Kaarten: Blue Boat Company (020-6791370), aan de kassa’s van Blue Boat Company & Amsterdam Canal Cruises, bij het ATCB en bij Pinkpoint op de Westermarkt.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!