Back Back Nieuws

Blooming hotel in finale Dutch Hotel Award 2009

13 mei 2009
blooming hotel te Bergen heeft zich weten te plaatsen voor de finale van de Dutch Hotel Award 2009. Deze award is een onderscheiding voor het hotelbedrijf dat zich op een unieke manier onderscheidend heeft gemanifesteerd. Een vereiste is echter dat een duidelijk aantoonbaar financieel resultaat het directe gevolg is van de inspanning. Na beoordeling zijn tien hotels genomineerd, waaronder The College Hotel en Park Hotel te Amsterdam.Vijf hotels zijn doorgegaan.


Deze mochten een powerpresentatie van 10 minuten geven. De jury heeft de respectievelijke presentaties op originaliteit, inhoud, teamgeest, rode draad en gebruik van middelen beoordeeld. De verrichtingen van het managementteam van blooming hotel hebben zich op een positieve manier onderscheiden. blooming wordt in de gelegenheid gesteld de jury op vrijdag 29 mei a.s. de deelname persoonlijk te motiveren waarbij blooming tevens een ‘virale actie’ dient te presenteren, gericht op de particuliere leisure markt.

 

De actie zal vel  worden gepubliceerd op dutchhotelaward.nl , bezoekers van de site worden vervolgens uitgenodigd hun favoriet te kiezen. Vrijdag 12 juni zal een gelukkige worden getrokken, de gelukkige krijgt een arrangement voor twee in het winnende hotel. Deze publieksstem wordt door de jury niet meegewogen in de einduitslag; de opdracht tot het vervaardigen van de viral uiteraard wel!

 

De Dutch Hotel Award 2009 wordt eveneens op 12 juni in het winnende hotel uitgereikt.

 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!