Back Back Achter de schermen

Blokken voor Henk Jan

29 augustus 2006

Je zult maar in de evenementenbranche werken. Je zult maar elke dag bezig zijn met hartstikke saaie zaken als lekker eten, prachtige locaties, bijzonder entertainment en dat allemaal met heel veel leuke mensen om je heen. Dan heb je het maar zwaar. Maar bikkels als we zijn bijten we ons elke dag weer door al deze hectiek heen en fietsen elke middag om vijf uur naar huis. Nine to five job, die evenementenwereld. Elke avond om zes uur aan de warme hap.

Aan dat geregelde, voorspelbare en rustige leventje lijkt nu echt een einde gekomen te zijn. Niet alleen voor de vaste gastbloggers Simon, Rob, Diederick en deze moderne blokker, maar voor de hele branche is het gedaan met de rust. We moeten voortaan in onze eigen tijd een blog(k) gaan bijhouden. Henk Jan gaat onverminderd door in zijn digitale revolutie en dat zullen we weten. Je zou bijna vergeten dat hij ooit nog eens met zijn potloodje allerlei events afstruinde om dat op PAPIER vast te leggen. Henk Jan wil de branche wakker schudden en vanaf nu zijn we dus ‘on the blog’. Het zal echter vooral blokken worden, de enige manier waarop ik ooit al mijn (al dan niet succesvolle) studies heb weten af te ronden.

Blokken op het blog dus. Laten we met zijn allen Henk Jan en daarmee High Profile en daarmee weer de branche niet in de steek laten. Ga lekker met zijn allen mee lekker modern zitten doen en wie weet staan we wel aan de geboorte van een hele nieuwe dimensie in onze branche-communicatie.

Zolang we er met zijn allen maar wel voor blijven zorgen heel veel leuke events te organiseren zodat we elkaar nog maar heel vaak mogen zien. Immers, tegen een stevige handdruk, een welgemeende knipoog of samen een goed glas kan helemaal geen één blog op. Zelfs die van Henk Jan niet. Succes met al jullie rijmelaarijtjes.

Roger Schreurs

Loco Enzo

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!