Back Back Nieuws

Bloesem Theehuis: locatie waar medewerkers het verschil maken

03 mei 2012
Na een verbouwing is Bloesem Theehuis in het Brabantse dorp Herpen geschikt voor vergaderingen, workshops en andere (bedrijfs)bijeenkomsten. Afgelopen week kwamen 85 sponsors van Stichting Cardo met eigen ogen het resultaat bekijken.

 

Theeschenkerij Bloesem Theehuis

In Bloesem Theehuis draait alles om thee. In de sfeervolle theeschenkerij kunnen gasten genieten van allerlei soorten thee. Bij mooi weer kunnen zij terecht op het zonnige terras met weids uitzicht op de natuur. De gastenruimte is volledig toegerust met allerlei moderne faciliteiten voor bedrijfsbijeenkomsten van enkele tientallen personen.

 

De medewerkers maken het verschil

De medewerkers van Bloesem Theehuis stellen ook allerlei thee gerelateerde cadeaupakketten samen. De medewerkers van Bloesem Theehuis maken het verschil: het zijn mensen met een handicap, niet-aangeboren hersenletsel of psychische beperking. Bij Bloesem vinden zij een zinvolle dagbesteding, training of doen ze werkervaring op, ter voorbereiding op werk in een regulier bedrijf.

 

Pluryn als initiatiefnemer

Bloesem Theehuis is een van de initiatieven van Pluryn, een organisatie die mensen met een handicap ondersteunt bij wonen, werken, leren, dagbesteding en vrije tijd. Stichting Cardo, onderdeel van Pluryn, zet zich in voor de integratie en participatie van mensen met een handicap in de samenleving.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!