Back Back Nieuws

Bloemen van 2-nice voor de Koning tijdens opening BOVAGhuis

27 januari 2014
Koning Willem-Alexander opende afgelopen dinsdag het volledig gerenoveerde BOVAGhuis te Bunnik. Na de openingsshow zette de Koning het BOVAG-logo in de juiste stand en daarmee opende hij officieel het nieuwe BOVAGhuis. Bijzonder daarbij is dat zijn grootvader, Prins Bernhard, bijna 25 jaar geleden degene was die het oorspronkelijke BOVAG-gebouw opende.

Aankleding
Ter gelegenheid van dit eervolle bezoek zorgde de BOVAG ervoor dat alles er tip en top uit zag. Dagen van voorbereiding resulteerden in een volledig aangeklede locatie waar 2-nice haar steentje aan bij heeft mogen bijdragen. De koning werd ontvangen door een oranje loper die voor hem was uitgerold. Het entree, het Atrium en de Vergaderzaal werden gesiert door bloemdecoraties. Diverse bloemen werden gecombineerd met groen blad. Een combinatie van de BOVAG kleuren met een Koninklijke blauwe finishing touch zorgden voor een feestelijk geheel.

Ruim tweehonderd BOVAG-leden en relaties waren getuige van de opening. Het BOVAGhuis is, aldus BOVAG, nu meer dan ooit een ledenhuis.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!