Back Back Achter de schermen

BloemBloem houdt After Fire Party

21 september 2007

"We gaan een soort verdrietsfeest geven waarbij we alle materialen die we hier hebben in een ruimte vormgeven, dat je dan al je klanten uitnodigt en dat je dan eigenlijk gewoon een after-verdrietfeest geeft, of zo." Een briljant einde van een video waar nog veel over werd gepraat. Patrick ’s Gravemade staat bij het hek van zijn net afgebrande Bloem Bloem loods. Hij laat zich meeslepen door zijn emoties.

Hoe iets moois kan ontstaan uit iets wreeds. Bloem Bloem ging maandag 16 juli in vlammen op, High Profile maakte geluidsopnames, foto’s en een video van eigenaar Patrick ’s Gravemade bij het hek en terwijl we naar de chaos kijken en de band loopt komt Patrick op een idee: een feest. Maar wat niemand verwacht is dat het idee wat daar ontstaat (maar misschien al een tijdje in Patrick’s hoofd rondspookte) werkelijkheid gaat worden met de After Fire Party van Bloem Bloem op vrijdag 12 oktober.

[afbeelding niet meer beschikbaar]

Het was een zwarte dag voor Bloem Bloem, dus Patrick heeft zich voor de uitnodigingssite laten inspireren door de black edition van Sensation (denk ik).
Ga hier naar de uitnodigingssite van de After Fire Party van BloemBloem.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!