Blijdorp The GameBlijdorp The Game
Back Back Nieuws

Blijdorp The Game

19 juli 2019

Nieuw in Diergaarde Blijdorp is een unieke, interactieve game. In dit zinderend spannende spel gaan teams op ontdekkingstocht en komen zij door het uitvoeren van opdrachten veel te weten over de vaak onontdekte kant van de dierentuin. Denk aan haar monumenten, natuurbehoud en natuurlijk de dieren. Het spel neemt de teams mee op avontuur door Blijdorp. Zij krijgen een kijkje op bijzondere plekken zoals het laboratorium en het voedselmagazijn. Medewerkers, zoals de dierenarts, directeur en dierverzorgers vertellen hen meer over hun bijzondere werk. Ieder team heeft een tablet en trekt ten strijde tegen de andere teams. Het slimste en oplettendste team zal zegevieren.

De game zal minimaal 75 minuten duren en is te spelen vanaf 25 tot 250 personen. De game is ideaal voor teamuitjes, familiedagen of als break tijdens een congres of vergadering. Blijdorp The Game is ontwikkeld in samenwerking met ub-entertrainment.

Samenwerking

Diergaarde Blijdorp organiseert ongeveer 700 evenementen per jaar. Bij veel van deze evenementen is een groeiende vraag naar teambuildingsactiviteiten. De Diergaarde besloot op zoek te gaan naar een activiteit waar naast mens en dier ook teambuilding en plezier centraal staan. In Uitjesbureau, het bedrijf achter ub-entertrainment, heeft de Diergaarde een uitstekende samenwerkingspartner gevonden. Zij worden herkend als een voorloper in het ontwikkelen van nieuwe en innovatieve teambuildingsprogramma’s.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!