Back Back Nieuws

Blij met regen voor promotie Oostenrijk Zuidplein WTC

27 mei 2013
Als onderdeel van de zomercampagne ‘zomerse geluksmomenten’ besloot het Oostenrijks Toeristenburo deze gastvrijheid te promoten. Een ludieke, opvallende promotie werd opgezet om de Nederlanders een stukje Oostenrijkse gastvrijheid te laten ervaren op een moment dat ze dat goed konden gebruiken.

De promotie
Dinsdagochtend 21 mei werden forenzen tijdens de ochtendspits bij station Amsterdam Zuid in de regen onder een grote Oostenrijkse duoparaplu begeleid op weg naar kantoor. In opdracht van het Oostenrijks Toeristenburo zorgde Promotion Partners voor de productie op locatie en de inzet van 40 promoters. Meer dan 1.000 reizigers kregen een stukje Oostenrijkse gastvrijheid uitgedeeld: een tas met actuele informatie en arrangementen voor een zomervakantie in Oostenrijk, een paraplu, zonnebrandcrème en Milka chocolade.

'Oostenrijk werd op zoover.nl als vriendelijkste vakantieland beoordeeld. Het hoge serviceniveau wilden wij de Nederlanders door deze promotie ook in eigen land laten beleven', vertelt Alfred Cossmann, Regiomanager van het Oostenrijks Toeristenburo.

Blij met de regen
Ook voor Promotion Partners was dit een uitdagende promotionele actie. “Nog nooit waren wij zo blij dat het regende tijdens de uitvoering van een promotie! Het succes van deze actie was zeer afhankelijk van het weer. Een uitdaging voor de productie en planning van de promotiedag!”, zegt Ilse Kleiterp, Accountmanager Promotion Partners.

Zomercampagne
Alfred Cossmann: ‘Dit jaar staan in de allernieuwste zomercampagne van het Oostenrijks Toeristenburo zomerse geluksmomenten op de voorgrond. Vakantiemomenten die voor altijd in herinnering zullen blijven, op plekken die garant staan voor een unieke ervaring. Verder willen ze laten zien dat het land, naast dat het de tradities heeft weten te behouden, ook een zeer moderne kant heeft en zich de afgelopen jaren verrassend heeft ontwikkeld.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!