Back Back Nieuws

BIS organiseert AV Xperience in eigen showroom

12 mei 2015
De manier waarop we tegenwoordig (willen) vergaderen, presenteren en informatie delen, is met de ontwikkeling van technologie mee veranderd. Visueler, eenvoudiger, sneller en meer geïntegreerd. AV & ICT marktleider BIS biedt de oplossingen om op deze nieuwe manier te vergaderen en integreert deze in de totale inrichting. In de uitgebreide showroom in Ridderkerk kan BIS veel van deze oplossingen demonstreren.

Inloopdag - 3 juni
BIS nodigt daarom klanten en andere geïnteresseerden uit om de nieuwste trends op Audiovisueel & ICT gebied zelf te ervaren tijdens de inloopdag op woensdag 3 juni. Tijdens deze ‘AV Xperience 2015’ in de Ridderkerkse showroom worden - naast demonstraties van de nieuwste audiovisuele mogelijkheden - ook korte en interactieve workshops verzorgd over; Pakkend presenteren, Cloud video met Lync integratie en Beleving tijdens het vergaderen.

Interactiviteit en integratie
BIS integreert audiovisuele apparatuur in de totaalinrichting van een scala aan ruimtes. Een greep uit wat BIS zal laten zien tijdens deze inloopdag: 
- Interactieve beleving in een Samsung set-up
- StarLeaf Cloud Videoconference met volledige Lync integratie 
- Creëer beleving met kleuren, materialen, meubilair en verlichting
- Evenementen met WOW factor dankzij de specialisten van Event Rental

Gratis interieuradvies
Om de geavanceerde audiovisuele apparatuur te integreren in de ruimte en AV en interieur elkaar te laten versterken, heeft BIS eigen interieurarchitecten in dienst. Voor bezoekers die zich voor 18 mei 2015 hebben aangemeld voor de BIS AV Xperience maken zij een maatwerk ontwerp van een professionele en inspirerende ruimte. Dit ontwerp wordt ook gevisualiseerd op een mood board en mag door de bezoeker meegenomen worden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!