Back Back Nieuws

BIS innoveert dienstverlening en lanceert LED Solutions divisie

03 mei 2016
BIS heeft officieel bekend gemaakt dat zij de dienstverlening hebben uitgebreid met een gespecialiseerde LED Solutions divisie. Door zijn specialistische kennis en kunde op deze manier te bundelen, tracht BIS beter in staat te zijn om aan de groeiende klantvraag te voldoen en de juiste basis te creëren om ook complexe en specialistische oplossingen voor opdrachtgevers te realiseren.

Sterk verbeterde LED technologie
Dankzij de sterke verbetering van de LED technologie krijgen LED walls een steeds belangrijkere rol bij de realisatie van allerlei verschillende audiovisuele oplossingen. Een aantal jaren geleden was bijvoorbeeld de pixel pitch nog zo groot dat de beelden (zeker van een kortere afstand) absoluut niet mooi waren en heel weinig detail kenden. Daarnaast lieten de vorige generaties LED walls qua kleurechtheid en energieverbruik ook te wensen over. Inmiddels is dat allemaal voltooid verleden tijd en staat A-merk LED technologie garant voor prachtige en detailrijke beelden, vol kleur en perfect zichtbaar op zowel korte als lange afstanden.

Uiteenlopende toepassingen, indoor en outdoor LED
De technologische verbeteringen maken dat LED walls worden ingezet in tal van toepassingen in uiteenlopende doelmarkten; zowel indoor als outdoor. Zo bieden de krachtige eigenschappen van LED toegevoegde waarde op het terrein van een grote petrochemische fabriek, als reclameobject langs A- of N-wegen óf als wegbewijzering op een universiteitsterrein, in een winkelstraat of stadscentrum. Maar ook in indoor toepassingen krijgen LED walls steeds vaker een beeldbepalende rol, zoals bijvoorbeeld in auditoria, aula’s en grotere boardrooms van commerciële organisaties, maar evengoed in de gezondheidszorg, bij overheden en in onderwijsinstellingen.

LED divisie
Om aan de toenemende vraag te voldoen en om de opdrachtgevers ook goed te ondersteunen bij complexere aanvragen, heeft BIS een aparte LED solutions divisie opgericht. Jean Pierre Overbeek, CEO van de internationale BIS groep, licht deze strategische keuze toe: ‘De toepassing van LED walls op indoor en outdoor locaties vraagt om specialistische kennis. Natuurlijk in het adviestraject, maar niet minder bij de (begeleiding van de) vergunningaanvraag, de opbouw en installatie en in het nazorgtraject. Door onze specialisten binnen een divisie te clusteren, stimuleren wij het delen van kennis en de onderlinge interactie, waardoor onze mogelijkheden en de geleverde kwaliteit verder toenemen. Onze opdrachtgevers zijn hiervan de grote winnaar.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!