Back Back Nieuws

BIS en StarLeaf brengen videocommunicatie naar de cloud

05 januari 2015
BIS heeft eind 2014 een overeenkomst gesloten met het Engelse StarLeaf. Dankzij deze strategische samenwerking is BIS ook in staat om naast de al bestaande BIS Managed Video Services laagdrempelige en schaalbare cloud-based videoconference oplossingen te integreren bij organisaties van iedere grootte in iedere branche.

StarLeaf
StarLeaf is in 2008 opgericht en uitgegroeid tot een hoog aangeschreven service provider en producent van zowel video conferencing services als video endpoints (hardware en software). Deze endpoints zijn geschikt voor vergaderruimtes, desktops en mobiel gebruik en kunnen probleemloos geïnstalleerd en gebruikt worden. StarLeaf heeft zijn oplossingen naar de cloud gebracht en beschikt over een wereldwijd netwerk, dat compleet redundant is uitgevoerd.. Alle StarLeaf producten werken samen met Microsoft Lync, Cisco, Lifesize, Polycom en andere H.323, SIP en PSTN producten.

Videocommunicatie oplossing
Jean Pierre Overbeek, CEO van de BIS groep, is blij met de samenwerking: ‘Twee belangrijke trends op audiovisueel & ICT gebied zijn videoconferencing en cloud computing. StarLeaf brengt deze twee technologieën samen en heeft een videocommunicatie oplossing gecreëerd, die op alle platforms en op ieder device gebruikt kan worden. Hierdoor hoeven gebruikers zich nooit meer druk te maken of hun videoapparatuur wel compatible is met die van andere videogebruikers. En dat is natuurlijk een geruststellende gedachte.’

Meer voordelen
En er zijn meer voordelen te noemen… Dankzij StarLeaf Cloud profiteert de gebruiker van alle (kostenbesparende) voordelen die videocommunicatie biedt, zonder de nadelen die verbonden zijn met aanschaf, beheer, en onderhoud ervan. StarLeaf regelt alles, zodat organisaties zorgeloos en vlekkeloos kunnen samenwerken, zonder zich druk te hoeven maken over de interne of externe systemen die hun partners (collega’s, klanten, leveranciers, financiers etc.) gebruiken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!