Back Back Nieuws

BIS en LED producent Desay starten samenwerking

11 april 2016
BIS BV heeft de afgelopen kwartalen bij een groeiend aantal opdrachtgevers grootformaat LED walls geïnstalleerd, zowel indoor als outdoor. Om op een kwaliteitsvolle manier aan de groeiende vraag te blijven voldoen, is BIS een samenwerking gestart met Desay, een toonaangevende en betrouwbare LED fabrikant uit China. De contracten zijn onlangs ondertekend.

Groeiende populariteit Outdoor LED en Indoor LED
Zowel Outdoor LED als Indoor LED mogen zich verheugen in een toenemende populariteit. Dit komt vooral door de sterke doorontwikkeling van de LED technologie, waardoor de weergave van details en kleuren de laatste jaren sterk is verbeterd. Daar komt bij dat de randloze beeldweergave en de mogelijke variaties in afmetingen en vorm de LED walls extra aantrekkelijk maken. Verder hebben LED displays een lange levensduur, weinig onderhoud nodig en blijven zij – dankzij een geavanceerd koelsysteem - ook bij hoge temperaturen goed presteren.

Betrouwbare LED displays & LED walls
De groeiende populariteit van LED heeft ervoor gezorgd dat BIS inmiddels meerdere aansprekende opdrachten heeft verzorgd bij organisaties uit uiteenlopende branches; zowel indoor als outdoor. Om de hoge kwaliteit te kunnen waarborgen, hebben wij een samenwerkingsverband gesloten met de veelgeprezen LED fabrikant Desay. Als een technologie- en service georiënteerde leverancier staat Desay voor betrouwbare producten van hoge kwaliteit. Het Chinese Desay is opgericht in 1983 en produceert sinds 2001 LED displays en LED verlichting. Het bedrijf telt 12.000 medewerkers en heeft wereldwijd ruim 5.000 LED displays en LED walls geïnstalleerd.

Outdoor LED mast
Onlangs heeft BIS - in samenwerking met Desay een bijzonder project opgeleverd; een driezijdige LED wall naast de Van Brienenoordbrug in Rotterdam. ‘Voor de opbouw van de 300 m2 grote LED walls heeft BIS de producten van Desay gebruikt, nadat een team van technisch specialisten zelf de kwaliteit van de Desay producten en het fabricageproces in China had beoordeeld. De LED displays van Desay zijn voor dit project geselecteerd omdat zij op alle aspecten ruim voldoen aan de Nederlandse kwaliteitseisen en eisen op het gebied van duurzaamheid en weersbestendigheid’, aldus Jean Pierre Overbeek, CEO van de BIS groep. ‘Tijdens en na de installatie zijn de hoge verwachtingen met betrekking tot Desay en hun LED displays uitgekomen’.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!