Back Back Nieuws

BIS BV richt in vijf jaar tijd 25.000 ruimtes in

31 augustus 2011
Het van origine Ridderkerkse BIS BV heeft recent een mijlpaal bereikt. In vijf jaar tijd heeft deze in 1983 opgerichte audiovisuele specialist, met momenteel vier vestigingen in de Benelux, 25.000 ruimtes ingericht.

 

Inrichting van vloer tot plafond

BIS heeft in de afgelopen jaren een ware metamorfose ondergaan waarbij er naast het leveren en installeren van audiovisuele oplossingen, tal van diensten en oplossingen zijn toegevoegd aan het portfolio. Dit is gedaan om hiermee te kunnen voldoen aan de missie om presentatie-, informatie- en communicatieruimtes in te richten 'van vloer tot plafond'.

 

Onderscheidend vermogen als succesbasis

Jean Pierre Overbeek, CEO van de BIS groep, is enthousiast over de behaalde mijlpaal. '25.000 ruimtes in 5 jaar is mijns inziens een hele prestatie. Met alle collega’s doen we dag in, dag uit ons uiterste best om onze klanten écht te ontzorgen. En daarin ligt precies ons onderscheidend vermogen; dé reden waarom zoveel organisaties hun opdrachten toevertrouwen aan BIS.'

 

Het gehele traject uit handen nemen

Jean Pierre vervolgt: 'BIS neemt de klant het gehele traject uit handen. Vanaf het allereerste advies, via het ontwerp door onze eigen interieurarchitecten tot en met de finale oplevering, gebruikerstrainingen en het onderhoud. Maar natuurlijk staan wij ook klaar voor die klanten, die een losse projector, LCD scherm of audio oplossing willen aanschaffen'.

 

Contact

Meer informatie over BIS is te vinden op www.bis.nl of te verkrijgen via tel. 0180-486777.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!