Back Back Nieuws

BIS BV meest innovatieve bedrijf in 2015

08 februari 2016
BIS BV is tijdens een gala-avond, 4 februari, uitgeroepen tot het meest innovatieve bedrijf van Nederland in 2015. De prestigieuze award werd namens het NBSA-instituut overhandigd aan BIS CEO, Jean Pierre Overbeek. De bekende hoogleraar financiële economie, Sylvester Eijffinger, roemde BIS namens de voltallige jury om zijn innovatiekracht, die met name tot uiting komt in de bricks, bytes & behavior filosofie van BIS.

Jurybeoordeling
De leden van de jury van de Nationale Business Succes Award – stuk voor stuk deskundigen met een gevestigde positie in de Nederlandse economie: onderwijs, belangenorganisaties en self made ondernemers – waren onder de indruk van de innovatiekracht die BIS laat zien in alle facetten van zijn dienstverlening. Dankzij de bricks, bytes & behavior filosofie realiseert BIS innovatieve audiovisuele oplossingen, die zich kenmerken door vernieuwende elementen in de kantooromgeving (bricks), de bytes (hard- en software) en het gedrag van de gebruikers (behavior).

Jan Peter Balkenende
Oud minister-president Jan Peter Balkenende citeerde in dit verband Apple oprichter Steve Jobs: ‘Innovatie is datgene wat leiders onderscheidt van volgers’. Jean Pierre Overbeek, CEO van de internationale BIS groep, onderstreept deze uitspraak en zegt in een reactie: ‘Het is heel bijzonder om deze erkenning te mogen krijgen in een land dat bekend staat om zijn kenniseconomie en innovatiekracht. Een prachtige opsteker en de kroon op een geweldige teamprestatie! In onze filosofie koppelen wij sterke klantgerichtheid aan innovatie, kennis, dadendrang en service. Dat de jury deze aspecten ook noemt, onderstreept de juistheid van onze visie, missie en strategie’.

Toepassingsgericht rendement
De dienstverlening van BIS spitst zich toe op de overdracht van informatie met behulp van audiovisuele oplossingen, videoconference, narrowcasting en ICT development. In zijn aanpak richt BIS zich volledig op de gebruiker, de toepassing die de gebruiker voor ogen heeft én de toepassing die het best de doelstellingen ondersteunt. Daarbij faciliteren wij alles om een optimaal rendement te realiseren; ontwerp en inrichting van de ideale ruimte (inclusief ons eigen VisionLine meubilair) en de volledige infrastructuur va hardware, software, netwerk, ICT development etc. Natuurlijk verliezen we de gebruiker niet uit het oog. Speciale usage & adoption programma’s en opleidingen aan de BIS Academy staan garant voor vertrouwen bij de gebruikers en optimaal gebruikersgemak en –comfort.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!