Back Back Nieuws

BioDome: nieuwe mobiele uitvalsbasis voor evenementen op locatie

03 februari 2016
Voor een evenement, popup store of informatiecentrum op een bijzondere locatie kan vanaf 2016 de BioDome worden gehuurd. Een moderne, mobiele locatie geschikt voor vele toepassingen. De BioDome is een stormvaste locatie waarmee overal een representatieve plek kan worden gecreëerd. Ondernemer Sam Verwaijen, bekend van leiderschapstraining ‘Span of Control’ en conferentiecentra Het Glazen Huis en Veerkracht in Klarenbeek, heeft deze nieuwe locatie toegevoegd aan zijn collectie van inspirerende evenementenlocaties.

Innovatie
‘Ons hart ligt bij innovatie. Of het nu gaat om het ontwerpen en realiseren van een nieuwe locatie, verzorgen van een onvergetelijk evenement, uitwerken van een zinnenpikkelend menu of het geven van een inspirerende lezing. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën en ontwikkelingen om onze klanten te verrassen en te inspireren. Buitengewone oplossingen zijn onze standaard en de BioDome is daar een uitstekend voorbeeld van’, vertelt Verwaijen.

Ontwerp 
De BioDome, heeft een bijzonder ontwerp. De mobiele locatie heeft een capaciteit van 50 tot 150 personen. Innovatieve energietechnieken verzorgen het beeld en geluid, de verlichting, klimaatbeheersing en eventueel ook een mobiele keuken. De Dome heeft 360o projectiemogelijkheden en mobiele voorzieningen zoals toiletten en keuken. Verwaijen: ‘De semipermanente locatie is ontworpen om innovatie en duurzaamheid te etaleren, maar beloofd een beleving op iedere plek.’

Fotocredits: Green.DNA

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!