Back Back Nieuws

Binnenkort geopend: The Upper Deck

21 september 2009
Remco Smits en Lucas van Sinderen leggen op dit moment de laatste hand aan een nieuwe locatie: The Upper Deck. The Upper Deck is gevestigd op de bovenste verdieping van het multifunctionele clubhuis van golfbaan Naarderbos. Met een vrij uitzicht van ruim 10 kilometer kijk je uit over het Gooimeer.

 

Bij de inrichting is gebruik gemaakt van producten van ambassadors van The Upper Deck, denk hierbij aan B&O, Apple en Special Trees. Er is gewerkt met veel natuurlijke materialen.

 

The Upper Deck is een multifunctionele ruimte van 230 m2 met een geweldig dakterras van 150 m2. De ruimte leent zich uitstekend voor vergadering, presentaties, borrels en feestjes.


"Geen standaard pakketjes zult u bij ons terug vinden, per opdracht zullen de mogelijkheden worden besproken. Een vergadering voor twee personen, een golftoernooi met aansluitend een feestje met life cooking voor 80 personen of een borrel met 120 personen, zegt u het maar, wij denken heel graag mee," aldus Remco Smits.

 

De laatste hand wordt op dit moment aan de afwerking gelegd. Medio oktober is The Upper Deck operationeel. De site is inmiddels in de lucht.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!