Binnenkort in Events: Hoe kan Twente scoren met trots, ambitie en noaberschapBinnenkort in Events: Hoe kan Twente scoren met trots, ambitie en noaberschap
Back Back In magazine Events

Binnenkort in Events: Hoe kan Twente scoren met trots, ambitie en noaberschap

04 november 2017

Hoe krachtig is de lokale samenwerking in de evenementenbranche? In samenwerking met Congresregio Twente onderzocht High Profile Events wat de stand van zaken is in Twente en hoe de rest van de Nederlandse evenementenbranche dit ervaart. Wat zijn de voordelen van samenwerken, welke middelen zijn ervoor nodig en welk beeld zou de regio moeten uitstralen naar de rest van Nederland (en daarbuiten)? Ook de rol van citymarketing en congresbureaus werd onder de loep genomen.

We verstuurden een enquête naar Nederlandse opdrachtgevers met vragen over hoe zij Twente, de events en de betrokken partijen denken. Maar we lieten ook Twentse eventleveranciers aan het woord, wat voor beeld zouden zij graag willen uitstralen? Met een elftal eventprofessionals namen we plaats aan de Events Tafel, die voor deze gelegenheid stond opgesteld in De Grolsch Veste. Hoe willen zij de positie van Twente in evenementenland versterken? Het werd een inspirerende sessie in een sfeervolle ambiance waarin kansen, uitdagingen en doelen voor Twente als event- en congresregio langzaam maar zeker duidelijke vormen kregen.

Dit is een artikel uit de komende magazine Events. Wil jij EVENTS ook ontvangen? Meld je hier aan.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!