Binnenkomen met een droom, weggaan met een missieBinnenkomen met een droom, weggaan met een missie
Back Back Nieuws

Binnenkomen met een droom, weggaan met een missie

10 december 2019

Meteen al aan het begin van 2020 van al je levenslust, ambities en energie voor het nieuwe jaar af door slaapverwekkende zakencongressen, businesssymposia of netwerkevents? Dat kan én moet anders, dacht Martijn van Rheenen, startupondernemer en geobsedeerd door menselijke vooruitgang. Zo kwam hij op het idee van SemiFest; een onvergetelijk, energiek én fysiek event dat de beste elementen van een seminar, een festival en een sportevent combineert. 

Super Powers

Martijn: ‘Hoe kun je mensen helpen om van hun dromen concrete missies voor 2020 te maken? En hoe zorg je ervoor dat die mensen aan het einde van het jaar niet alleen geslaagd zijn in die missie, maar er ook echt voldoening uit hebben gehaald?’ Om het antwoord op die vraag te vinden stelde hij een team van negen mensen samen, bestaande uit topsporters – waaronder Fatima Moreira de Melo – kunstenaars en ondernemers. Hij koos bewust voor deze drie groepen, omdat zij elk een eigen super power hebben, die bijdraagt aan het volbrengen van een persoonlijke missie.

Lancering SemiFest

Op 8 januari 2020 is het werkelijk zover, dan vindt de lanceringseditie van SemiFest plaats, onder de naam IGNITION. Gedurende twaalf actieve, verrassende en feestelijke uren worden de persoonlijke en/of zakelijke dromen van de deelnemers op onvergetelijke wijze omgetoverd tot onstuitbare missies voor 2020. 

Vooral niet onderuitgezakt

Je gaat innoveren als een kunstenaar, committeren en samenwerken als een topondernemer en discipline toepassen als een topsporter. En nee, dat gebeurt dus niet terwijl je onderuitgezakt in een stoel naar saaie praatjes luistert. De dag staat bol van energieke, fysieke en (inter)actieve masterclasses, voorstellingen en break-outs. 

Belofte

Martijn: ‘De belofte van IGNITION is: je stapt naar binnen met een droom en stapt twaalf uur later weer naar buiten met een missie, gefocust, vol energie, geactiveerd en met een grote grijns op je gezicht. Het wordt echt één grote rollercoaster. Een grandioos feest, dat je nooit meer zal vergeten.’

Sponsored tickets

Tickets voor SemiFest IGNITION zijn verkrijgbaar voor EUR 365,- per stuk. Deelnemers die een tycoonticket kopen voor EUR 665,-, sponsoren daarmee een ticket voor een deelnemer met een betekenisvolle missie en een kleiner budget. Deze sponsored tickets kosten EUR 65,- en zijn te verdienen door een pitch te uploaden op de website. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!