Back Back Nieuws

Bilderberg Hotels opnieuw Green Key gecertificeerd

13 februari 2012
Alle hotels van Bilderberg hebben ook dit jaar het Green Key certificaat ontvangen. Afgelopen week kregen de general managers en MVO coördinatoren tijdens een feestelijke bijeenkomst in het congrescentrum Papendal in Arnhem het officiële Green Key certificaat uitgereikt.

 

Bewust omgaan met het milieu

Een bedrijf met een Green Key keurmerk voert een verantwoord duurzaamheidsbeleid en doet meer aan het milieu dan de wet en regelgeving van haar verlangt. Het beleid is consequent en overal in de organisatie toepasbaar. De milieuprestaties worden voortdurend verbeterd en er wordt getracht blijvend zuinig en bewust om te gaan met het milieu.

 

Energieverbruik terugdringen

Binnen Bilderberg komt dit onder andere tot uiting in het gebruik van biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen, LED-verlichting en het actief scheiden van afval om het milieu zo min mogelijk te belasten en het energieverbruik zo veel mogelijk terug te dringen.

 

Trots

Dries van der Vossen, algemeen directeur bij Bilderberg: ‘Bilderberg streeft er naar om voorop te lopen op het terrein van maatschappelijk verantwoord ondernemen binnen Nederland. Mede doordat de normering aanzienlijk verzwaard is voor 2011 en 2012, zijn we nu extra trots dat alle hotels wederom het duurzaamheidskeurmerk Green Key hebben behaald.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!