Back Back Nieuws

Bilderberg Hotel Jan Luyken gekozen tot Hotel van het Jaar 2011

27 januari 2012
Bilderberg Hotel Jan Luyken is gekozen tot Bilderberg Hotel van het Jaar 2011. Het Amsterdamse Boutique hotel kreeg de onderscheiding tijdens een feestelijke bijeenkomst toegekend, vanwege het behalen van de hoogste scores op het gebied van financieel resultaat, kwaliteit (gasttevredenheid) en de waardering van de ‘mystery guest’.

 

Gepassioneerd team

‘Wij zijn het enige Boutique hotel van Bilderberg. Met een klein, gepassioneerd team hebben we groots resultaat bereikt. Dat is te danken aan ieders inzet en aan een uitstekende samenwerking. Mede daardoor hebben we hoog gescoord in de gastenenquêtes en een uitstekend financieel resultaat behaald’, aldus Claudia van der Graaf, General Manager van Bilderberg Hotel Jan Luyken.

 

Uitdagende tijden

De winnaar werd bekend gemaakt tijdens het jaarlijkse feest voor alle Bilderberg-medewerkers in het vernieuwde Bilderberg Hotel ’t Speulderbos in Garderen. ‘Wij zijn enorm trots op Hotel Jan Luyken. De medewerkers hebben het afgelopen jaar laten zien dat het mogelijk is om ondanks economisch bijzonder uitdagende tijden toch prachtige resultaten te halen’, aldus Dries van der Vossen Algemeen Directeur vanBilderberg.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!