Back Back Nieuws

Bilderberg Hotel de Keizerskroon beste hotel van het jaar

23 januari 2015
Het Bilderberg Hotel van het Jaar 2015 is gekozen. Dit jaar is het Bilderberg Hotel de Keizerskroon in Apeldoorn geworden. Het team kreeg de onderscheiding tijdens een feestelijke bijeenkomst toegekend, vanwege het behalen van de hoogste scores op het gebied van financieel resultaat, gasttevredenheid en de betrokkenheid van de medewerkers.

Koninklijke allure
‘Ons hotel heeft koninklijke allure door de historie en de ligging naast Paleis het Loo. Met een gepassioneerd en vakkundig team hebben we een prachtig resultaat bereikt. Dat is te danken aan ieders inzet en aan een uitstekende samenwerking. Mede daardoor beoordelen onze gasten ons met een gemiddelde van 8,3 op beoordelingssites als Zoover en TripAdvisor. Daarnaast hebben we een uitstekend financieel resultaat behaald,’ aldus Carla Maessen, General Manager van Bilderberg Hotel de Keizerskroon.

Passie en vakmanschap
De winnaar werd bekend gemaakt tijdens het jaarlijkse feest voor alle Bilderberg medewerkers in Bilderberg Hotel ’t Speulderbos in Garderen. ‘Wij zijn enorm trots op het team van de Keizerskroon. De medewerkers hebben het afgelopen jaar met passie en vakmanschap inhoud gegeven aan ons jaarthema ‘persoonlijk’ en streven elke dag opnieuw naar een glimlach op het gezicht van iedere gast,’ aldus Dries van der Vossen, Algemeen Directeur van Bilderberg.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!