Back Back Nieuws

Bilderberg Garden Hotel gekozen tot Bilderberg Hotel van het jaar 2010

19 januari 2011
Tijdens een feestelijke bijeenkomst is het Bilderberg Garden Hotel gekozen tot Bilderberg Hotel van het jaar 2010. Het Garden Hotel in Amsterdam kreeg de titel toegekend vanwege het behalen van de hoogste scores over het afgelopen jaar op het gebied van financieel resultaat, kwaliteit (gasttevredenheid) en de waardering van de ‘mystery guest’.

Met name het financiële resultaat is een topprestatie; in een zeer uitdagende markt is het Garden Hotel in 2010 in staat gebleken om betere financiële resultaten te realiseren dan in het jaar ervoor: “Dit is het resultaat van de grandioze inzet, het enthousiasme en de enorme flexibiliteit van al onze medewerkers. Een kroon op ons werk!”, aldus een trotse General

Manager Ed Jongen, onder wiens leiding het hotel deze prijs in de wacht sleepte.
De winnaar werd tijdens het jaarlijkse feest voor alle Bilderberg-medewerkers in het Speulderbos bekend gemaakt. “Wij zijn ontzettend trots op het Garden Hotel, de medewerkers hebben het afgelopen jaar laten zien dat het mogelijk is om prachtige resultaten te halen”, aldus algemeen directeur Dries van der Vossen van Bilderberg.

Foto: Team Bilderberg Garden Hotel met de ‘Hotel van het Jaar’ award

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!