Back Back Nieuws

Bilderberg en KNLTB tekenen sponsorcontract voor drie jaar

22 december 2014
Bilderberg wordt met ingang van 1 januari 2015 official partner van tennisbond KNLTB. De sponsorovereenkomst betreft een periode van drie jaar. Bilderberg, dat eerder actief was in onder meer de autosport, was actief op zoek naar een sponsorsamenwerking. Voor de samenwerking had Bilderberg diverse partijen uitgenodigd om voorstellen te presenteren tijdens het Sponsor Report Congres. Die van de KNLTB bleken de beste match; met goede ideeën over het bereiken van gezamenlijke doelgroepen en wat Bilderberg kan toevoegen aan de positie van de KNLTB.

Afspraken
De afspraken tussen de KNLTB en Bilderberg houden in dat de KNLTB daar waar mogelijk gasten gaat onderbrengen in Bilderberg hotels. Leden van de KNLTB ontvangen 8% korting op zowel verblijfkosten als op eten en drinken in de hotels.

Overlap
Arlette Gilbert, Commercieel Directeur van Bilderberg, is er trots op official partner te zijn van de KNLTB: ‘Er is een grote overlap in onze doelgroepen. Als je kijkt wie de tennissers in Nederland zijn en wat hun interesses zijn en daar overheen een kaart legt van de gasten van onze hotels, dan blijkt daaruit een enorme match. Een logische connectie tussen Bilderberg en tennis is dat een groot deel van de Bilderberg locaties een tennisbaan heeft.

Toevoeging
Erik Poel, Algemeen Directeur van de KNLTB: ‘Voor de KNLTB is de hospitality die Bilderberg kan bieden een geweldige toevoeging. We maken daar deze maand al gebruik van bij de KNLTB Tennis Masters in Rotterdam. De spelers en officials zitten al in het Bilderberg Parkhotel voordat het contract echt getekend is. We maken vaak gebruik van accommodaties in het land voor vergaderingen, opleidingen en bijeenkomsten. Het is logisch dat we die nu bij Bilderberg onderbrengen. En Bilderberg heeft vitaliteit in haar DNA zitten, wat uitstekend past bij tennis, een sport is die je van 5 tot 95 jaar kunt beoefenen.’

Foto: Rolf Thung (Voorzitter KNLTB) en Dries van der Vossen (Algemeen Directeur) van Bilderberg ondertekenen sponsorcontract.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!