Back Back Nieuws

Bijzondere muzikale crossover: Sunniva & Lavera

20 september 2012
Terwijl de eerste herfstblaadjes vallen maakt de branche zich op voor de koude wintermaanden. Traditioneel een drukke periode met veel kerst- en eindejaarsbijeenkomsten. De muzikale omlijsting hiervan blijft altijd een lastig punt. Het moet bijdragen aan de warme sfeer, maar zeker niet de boventoon voeren. Topartiest.nl heeft ook dit jaar weer een aantal bijzondere artiesten en acts geselecteerd die hiervoor uitermate geschikt zijn.

Muziek met een vleugje flamenco
Erick Verlee: 'Ik ben heel enthousiast over Miss Sunniva & Lavera. Een fantastische zangeres begeleidt door een uitzonderlijke gitarist. Deze is van oorsprong gespecialiseerd in Flamencomuziek en dat hoor je in de uitgekiende arrangementen terug. De mooiste popklassiekers krijgen door deze bijzondere samensmelting van soul en een vleugje flamenco een eigen karakter. Het swingt en klinkt, vervoert en ontroert. Muziek vanuit het hart.'

Gratis iPadPunt
Omdat we deze act een warm hart toedragen geven we bij iedere boeking een gratis iPadPunt kado!  Zo ben je niet alleen verzekerd van heerlijke muziek, maar spaar je ook nog eens razendsnel voor een gratis iPad.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!