Back Back Nieuws

Bijzondere locatie voor de eerste editie van Bourgondisch Kralingen

29 mei 2015
Op een groot ponton van meer dan 2.000 vierkante meter, in de Kralingse Plas, vindt op 30 en 31 mei het eet- en wijnfestival Bourgondisch Kralingen plaats. Hier kun je vele eet- en drinkbare combinaties ruiken, proeven en bewonderen en leven als een echte Bourgondiër.

Verwennerij
Diverse restaurants uit Rotterdam laten je kennis maken met hun bijzondere creaties. Mangiare, Destino, De Schone Lei, Vicini, K&B, Quartier du Port, Schmidt Zeevis, Stobbe, Curry's, Flammkuchen en De Tuin van de Vier Windstreken gaan de gasten verwennen met hun gerechtjes. Wijnliefhebbers worden door een aantal wijnhuizen op hun wenken bedient met heerlijke wijnen. Zoals bijvoorbeeld de rosé van AIX Rosé uit de Provence of het aanbod van Torres en diverse andere wijnhuizen.

Muziek
Bourgondisch Kralingen is een festival waar niet alleen niet alleen wijnliefhebbers en foodies aan hun trekken komen. Op muziekgebied is er een breed scala  van prikkelende latin tot warme house en van funky soul tot chille lounge. Optredens van Septeto Trio Los Dos, Shaky Ground en diverse dj’s maken een bezoek aan Bourgondisch Kralingen compleet. Ook voor de kinderen is er een speciaal programma in samenwerking met het Hofpleintheater.

Fotograaf: Pim Vuik

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!