Back Back Nieuws

Bijzondere kerstwensen vervuld in de Koopgoot

23 december 2015
De Rotterdamse kerstgedachte wordt dit jaar genereus uitgedragen. Bezoekers van de Koopgoot kunnen de kerstbomen van het winkelgebied versieren met persoonlijke kerstwensen. Heb jij een lieve buurvrouw die al jaren nieuwe ski’s voor de wintersport verdient of wil je die goede vriendin eindelijk verrassen met dat mooie nieuwe horloge? Zorg dan dat jouw wens vóór 2e kerstdag in de bomen in de Koopgoot hangt. Met grote regelmaat worden de bijzondere wensen van bezoekers vervuld,  in totaal ruim 100.

Kerstwensen 
Dagelijks worden de grote kerstbomen in de Koopgoot versierd met  ruim 350 persoonlijke wensen. Een paar voorbeelden? Twee meisjes wensen een warme winterjas voor een lieve tante, die altijd voor hen klaarstaat. Een andere dame wil een mooie bedel aan een stoere vriendin geven omdat het een zwaar jaar is geweest voor haar. Diverse wensen, en vaak ontstaan uit prachtige verhalen. De wensen die uitkomen worden dagelijks random geselecteerd door een onpartijdige jury.

Persoonlijke Kerstkaart
Alle winkels in de Koopgoot hebben een ruim budget bijeengebracht waaruit de winnende wensen worden vervuld. In totaal zullen dat er ruim honderd zijn. Wordt een wens niet vervuld? Dan kan men een leuke persoonlijke kerstkaart met zijn of haar wens via de fotozuilen maken en deze alsnog via social media versturen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!