Back Back Nieuws

Bijzonder uitgaan voor het bedrijfsleven

20 februari 2009
The Company Club draait om de mens, de locatie en de hoogwaardige beleving op het gebied van eten, drinken en bijzonder entertainment. Het eten wordt bereid vanuit de open keuken van Cuisine on tour/SGS.  The Company Club is speciaal gericht op bedrijven die hun relaties of personeel, met of zonder partners, eens in een bijzondere ambiance willen ontmoeten, verrassen en verwennen. Of juist op zoek zijn naar relaties buiten de directe omgeving.

De champagne vloeit van het Franse huis Veuve Clicquot Ponsardin. Daarnaast de unieke beleving van cocktails en baristas die de lekkerste espresso, cappuccino en latte macchiato bereiden. Wat betreft het entertainment maakt men een reis door de wereld van lounge, soul, jazz en disco en is er een prachtige act en dans op Chique. De sfeer is ongedwongen, alsof de gasten bij de gastheer of gastvrouw thuis komen. Zonder enige zorg, alles is in huis voor een avond lang genieten. Alles vindt plaats op een unieke locatie waarbij door The Company Club steeds weer voor een mooie en gezonde mix van branches en bedrijven wordt gezorgd.

De nieuwe datum voor The Company Club is donderdag 26 maart 2009. Er zijn nog een aantal suites beschikbaar. Vanaf 10 personen en met een eigen gastvrouw of -heer die de gehele avond voor de suitehouder en zijn of haar gasten klaarstaat.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!