Back Back Nieuws

Bijeenkomst voor kabinet-, event- en protocolmedewerkers door Genootschap

05 augustus 2011
Het Genootschap voor Eventmanagers organiseert op 15 september een bijeenkomst voor alle gemeentelijke kabinet-, event- en protocolmedewerkers die zich met evenementen, protocol en relatieontvangsten bezighouden. Deze bijeenkomst vindt plaats in de Raadszaal van het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn.

Efficiëncy-slagen
Het doel van deze bijeenkomst is om aan de hand van praktijkvoorbeelden te laten zien waar mogelijkheden voor samenwerking liggen en efficiëncy-slagen gemaakt kunnen worden.

Schietpartij Alphen a/d Rijn
Zo zal Brigit Suijkerbuijk van de Gemeente Alphen a/d Rijn inzicht geven hoe zij na het schietincident afgelopen april in winkelcentrum De Ridderhof de herdenkingsbijeenkomst heeft georganiseerd. Daarbij heeft zij – onder zeer zware omstandigheden - toch efficiënt, zorgvuldig én doelmatig kunnen handelen. Dit mede dankzij de steun en kennisoverdracht van collega-Genootschapslid Marjan Thalen van de Gemeente Apeldoorn, waar het trieste incident op Koninginnedag 2009 plaatsvond.

Het nut van protocollen
Ellie Meijer van de Gemeente Zoetermeer zal ingaan op het nut van een standaardwerk ‘Protocol – hoe te handelen bij welk type evenement’. Ook dit boekwerk komt tot stand door kennisuitwisseling tussen gemeenten. Tot slot geeft Jean-Paul Wijers van het Protocolbureau een toelichting op het belang van protocol bij evenementen.

Aanmelden
Geïteresseerden kunnen vrijblijvend deelnemen aan deze informatieve bijeenkomst en kennis maken met collega’s van andere Gemeenten en het Genootschap voor Eventmanagers. Aanmelden kan via info@eventmanagers.nl.

Lidmaatschap
De deelnamekosten voor deze bijeenkomst bedragen € 95,00. Voor leden van het Genootschap is deelname gratis. Voor diegenen die besluiten lid te worden van het Genootschap voor Eventmanagers, worden de deelnamekosten in mindering gebracht op het lidmaatschapstarief.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!