Back Back Nieuws

Bigger and better: de tweede editie van de Smaak Karavaan

05 september 2015
Maar liefst 50 foodtrucks en mobiele keukens zullen 18, 19 en 20 september de Tilburgse Spoorzone binnen rollen tijdens de tweede editie van de Smaak Karavaan, het grootste foodtruck evenement van zuiden. Van burgers tot mosselen, van pulled pork tot kokosnoten, van bitterballen tot specialiteiten uit de Himalaya. Allemaal geserveerd vanuit kleurrijke keukens op wielen. 

Alle zintuigen
'Niet alleen de smaakpapillen zullen geprikkeld worden. Ook alle andere zintuigen zullen niets tekort komen. De foodtrucks zijn een lust voor het oog en je beweegt je langs alle heerlijke geuren van vers bereid eten', aldus de organisatie. Er zal ook genoeg te horen zijn. Op willekeurige plekken in de Spoorzone zullen singer-songwriters op mobiele podia hun muziek laten horen.

Eigen bier
Tijdens de Smaak Karavaan zullen de bierbrouwende vrienden van LOC Brewery een bierbrouwdemonstratie geven. Dit speciale Smaak Karavaan bier zal volgend jaar geschonken worden tijdens het zuidelijke foodtruck evenement. Tot die tijd kun je bij de brouwers terecht voor een Lord Nelson, hun bier dat in de Spoorzone gebrouwen is.

Kinderprogramma
Ook voor kinderen is er genoeg te doen. 'Tekenen, kleuren, plakken en stoepkrijten onder begeleiding', vertelt het Smaak Karavaan team. 'En natuurlijk is er ook genoeg lekkers te eten om de kleine maagjes te vullen. Poffertjes, ijs en crêpes.' 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!