The Big Four: Bomenmuseum, boerderij, boshuis, boetiekhotelThe Big Four: Bomenmuseum, boerderij, boshuis, boetiekhotel
Back Back Locaties

The Big Four: Bomenmuseum, boerderij, boshuis, boetiekhotel

25 april 2023

Deze ‘Big Four’ voor jouw vergaderingen en buitenevents, vind je op de Utrechtse Heuvelrug in Utrecht Region. Meetingvenues waarvan sommige bekend maar ook onontdekt, zelfs voor locatiespotter Linda Kerkhoven. Ga online mee met Linda op Locatietour en doe locatie-inspiratie op alsof je er zelf bij bent. Met sfeerbeelden, diepte-interviews door Joep en zeker ook met lol.

Bij Aaltje op de boerderij

In Woudenberg aan de waterlinie staat de boerderij van Aaltje van Ginkel. Zij is de vierde generatie die daar woont en werkt, maar ze gooide het over een andere boeg dan haar voorgangers. Niet alleen vee, maar gecombineerd met vergaderen en volop variatie in vermaak voor teams biedt ze een totaalbeleving. Vanuit de grootste vergaderruimte heb je zicht op de koeienstal. Wil je even weg van je dagelijkse kantoorbeslommeringen? Kom dan koeien kijken Bij Aaltje aan de Linie.

 

Boshuis met gastronomische beleving

Saskia van Diepeningen vertelt er heel bevlogen over. Een gastronomische beleving neerzetten in haar eigen Boshuis Bornia doet ze met veel passie en plezier. Verscholen in de bossen van Driebergen tref je deze kleinschalige locatie die grenst aan haar woonhuis. Voor een klein wandelrondje blijf je op eigen terrein maar wil je echt meters maken dan liggen de wandelroutes voor je klaar. Haakjes met het bourgondische leven merk je aan de kleinste details. Niet voor niets runde ze ooit een succesvolle chambre d’hôte in Frankrijk. Maar nu dus vergaderen als een god in Frankrijk op de Heuvelrug inclusief pétanque en perentaart of zoals zij zegt: ‘une tarte bourdaloue’. 

 

Bomenmuseum voor buitenevents

Je denkt er niet zo snel aan. Een buitenevent organiseren in een bomenmuseum, als je überhaupt al eens van dit fenomeen had gehoord. In het Nationaal Bomenmuseum Gimborn in Doorn, staan 3000 soorten bomen op een terrein van 29 hectare. Na een kleine wandeling door het groen of een ritje met de golfkar kom je bij een prachtig stuk open terrein. Met de vaste tent en houten vlonder biedt het ontelbare mogelijkheden, maar je moet er wel even doorheen kijken. Aan jou, eventmanager of meetingplanner, de taak om te bedenken waar je deze unieke locatie voor kunt inzetten. Zie jij door de bomen het bos? Neem dan contact op met Fleur en bespreek samen de mogelijkheden.   

Boetiekhotel voor all-in bijeenkomsten

Boetiek is lastig te beschrijven, je moet het vooral voelen, zo zegt Jasper Koolen. Het is het gevoel dat er aan alles is gedacht en waarbij verrassingen vanzelfsprekend zijn. Een interieur met unieke items uit vervlogen tijden die zorgen voor warmte en huiselijkheid, heerlijke taartjes onder een stolp, kleurrijke muren en een piano in de bar. Een gevoel vastleggen in een vlog? Lastig. Kom vooral zelf eens langs bij De Kastanjehof in Lage Vuursche. Drink er eens een kopje koffie, lunch of dineer in het restaurant of trakteer jezelf op een weekendje weg. Voelt het goed? Kom dan zeker nog eens terug voor een vergadering waarbij iedereen lekker kan blijven slapen.

 

Heb jij al lol gehad vandaag?

Check de compilatievlog met beelden uit de online Locatietour Utrecht Region, die te leuk zijn om niet te delen maar net iets te lollig waren om in de venuevlogs op te nemen ;)

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!