Back Back Nieuws

Biestheuvel leert 'noordelingen' carnavallen

18 februari 2009
Ieder jaar komen diverse mensen van boven de Rivieren naar Brabant om eens te ruiken aan het Carnavalsfeest. Zij willen wel eens 'leren' feestvieren zoals de Zuiderlingen dat doen. Landgoed de Biestheuvel, in Hoogeloon, wil een belangrijke rol spelen in de 'scholing' van deze mensen. Om de Noordelingen optimaal te faciliteren heeft men een uniek arrangement ontwikkeld. Naast een overnachting voor een groep (carnavallen doe je immers met zoveel mogelijk mensen), bevat dit een hoop extra ludieke en educatieve elementen. Zo is er gratis transport naar een Carnavalsoptocht (in een Amerikaanse schoolbus) en zelfs een verkleedkist beschikbaar.

Wino van Lieshout van Landgoed de Biestheuvel: "Al jaren verblijven hier groepen tijdens de carnaval. Vaak zijn dit mensen uit het Noorden van Nederland. Ze komen hier om de carnavalssfeer te proeven. Ze vragen ons dan ook vaak om informatie over leuke kroegen en optochten. Ook willen ze zoveel mogelijk weten over deze traditie. Door dit speciale arrangement dragen we de carnavalsfilosofie in ieder geval over aan de rest van het land."

Het carnavals arrangement van Landgoed de Biestheuvel bestaat uit:

* Overnachtingen in de luxe groepshuizen van het landgoed (deze bevatten een eigen bar, dus doorzakken kan…)
* Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet tot 12.00 uur.
* Vervoer náár én toegang tot de Kempenoptocht, deze is uitgegroeid tot de grootste en kwalitatief beste optocht van Nederland. Je wordt in stijl vervoerd met een Amerikaanse schoolbus
* Vervoer met een Amerikaanse schoolbus naar uitgaansgelegenheden. Iedereen kan dus heerlijk ook een pilsje pakken!

* Kies Carnavalskleding uit verkleedkist

De prijs voor dit 3 daags Carnavals-arrangement is al mogelijk vanaf EURO 81 p/p (minimaal 12 personen)

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!