Back Back Nieuws

Bierfest en Kerstmarkt in Amsterdamse evenementenlocatie Zuidpool

02 september 2015
Zuidpool, de evenementenlocatie tussen de Amsterdam RAI en het Beatrixpark, presenteert vanaf oktober 2015 twee nieuwe arrangementen voor groepen vanaf 30 personen. Met Das Bierfest en De Kerstmarkt haalt Zuidpool het beste van onze oosterburen naar Amsterdam. Thematische avonden geïnspireerd door de beroemde Oktoberfesten en Weihnachtsmarkten. Reden is het succes van Strandzuid, dat deze zomer succesvol als moderne Duitse biergarten wordt geëxploiteerd.

Das Bierfest
Tijdens das Bierfest worden verschillende (speciaal)bieren per pul geschonken. Op het programma staan verschillende activiteiten, zoals spijkerslaan, tandem loopskiën en bierpulsjoelen. De keuken serveert erwtensoep, kaasfondue en curryworsten met sauerkraut.

De Kerstmarkt
Voor dit arrangement wordt Zuidpool omgebouwd tot Weihnachtsmarkt, compleet met marktkramen, sfeerverlichting, zitjes en kerstbomen. Vanuit verschillende stalletjes wordt eten en drinken geserveerd, variërend van erwtensoep, runderstoof, gebraden ham tot Jägermeister en schnapps.

In-house evenementenbureau
Zuidpool is tot en met maart 2015 te boeken voor (bedrijfs)evenementen van uiteenlopende grootte. Zuidpool is onderdeel van Unlimited label, een horeca- en evenementenorganisatie in Amsterdam. Unlimited label opereert met een in-house evenementenbureau, waardoor klanten slechts één persoon hoeven te contacteren over zaken als de locatie, catering, entertainment, activiteiten en aankleding.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!