Back Back Nieuws

BHV Expo Groep levert luxe standbouw tijdens het WK Young Horses

19 september 2013
BHV Expo Groep zal dit jaar wederom zorg dragen voor alle tenten, dubbeldekkers, overkappingen en tribunes tijdens het WK Young Horses op Domein Zangersheide in Lanaken. Niet geheel onbelangrijk, verzorgt BHV Expo Groep ook alle standbouw voor dit evenement. Van systeembouw tot op maat gemaakte stands en combinaties hiervan.

‘De houtbouw wordt prefab op ons bedrijf gemaakt, door ons zelf getransporteerd en op locatie gemonteerd tot een geheel wat men in Lanaken de VIP Gallery noemt’, vertelt Louis Havermans. ‘Alle houtbouwstands zijn op maat gemaakt en geschilderd in de kleur die onze klant wenst. Een mooi en luxe uitvoering van de standbouw die we aan kunnen bieden. Echter is er keuze genoeg in zowel de mogelijkheden met betrekking tot de houtbouw als de mogelijkheden die we kunnen bieden met de standbouw. Onze standaard systeembouw kunnen we aanbieden in de kleuren wit, zwart en kersen, maar ook hier geldt voor dat we ten alle tijden luisteren naar onze klanten en er genoeg mogelijkheden zijn om aan de wensen van onze klanten te voldoen.’

‘Daarnaast zijn we zelf voorziend in de houtbouw. We maken alles zelf en stofferen of schilderen onze houtbouw in de kleuren die men maar wilt. Hetgeen wat er te zien is in Lanaken is een goed voorbeeld wat we allemaal kunnen’, besluit Havermans.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!