Back Back Nieuws

BHG lanceert netwerkevent PRIVILEGE-030

26 oktober 2009
Brothers Horeca Groep (BHG) lanceert  donderdag 19 november 2009 in Studio A12 te Bunnik het business-netwerkevent van en voor Midden Nederland PRIVILEGE-030.

PRIVILEGE-030 is het netwerkevent voor dynamische mannen en vrouwen vanaf 25 jaar om contacten te leggen en onderhouden die ze verder helpen in hun werk, carrière en privéleven. De doelgroep is managers en ondernemers, werkzaam in het Utrechtse bedrijfsleven.

PRIVILEGE-030 is een netwerkevent om leads te genereren, klanten te vinden en goed op de hoogte te blijven van de business in Midden Nederland. Delen van kennis, informatie en contacten in een exclusieve ambiance van persoonlijke service en gastvrijheid.

PRIVILEGE-030 is meer dan een netwerkborrel alleen, zo is er voor ondernemers uit de provincie gelegenheid tot het presenteren van hun bedrijf en product tijdens het event. Daarnaast entertainen kleurrijke en inspirerende sprekers de bezoekers met relevante kennis voor hun business.

Tijdens de eerste PRIVILEGE-030 geeft Dr Carl Rhode act de precense. Dr Carl Rohde is lector Trendwatching en Innovatie op Fontys Hogescholen en op INP University, Lisbon. Hij laat zien hoe er van wereldwijde Trends naar Innovatieve relevante concepten getrechterd wordt.

Om deel te nemen aan het netwerkevent kun je je aanmelden op de speciaal daarvoor ontwikkelde site www.privilege030.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!