Bezoekersaantallen TrendZ schieten verder de lucht inBezoekersaantallen TrendZ schieten verder de lucht in
Back Back Nieuws

Bezoekersaantallen TrendZ schieten verder de lucht in

10 september 2018

De najaarseditie van TrendZ, Nederlands grootste inkoopmoment op het gebied van lifestyle, stationery, office en convenience, in Evenementenhal Gorinchem was op 26, 27 en 28 augustus 2018. Er kwamen maar liefst 11.199 bezoekers op het event af. Een stijging van 10 procent ten opzichte van de najaarseditie in 2017, terwijl die editie destijds ook al flink meer bezocht werd dan de 2016-editie. ‘We kunnen ons geluk niet op, de aantallen schieten de lucht in. We hebben samen met onze exposanten een prachtige teamprestatie neergezet. En de bezoeker waardeert het. Ze geven aan dat het concept perfect aansluit bij hun behoeften’, zegt Linda Hollink namens Team Trendz. 

Meer dan 260 exposanten en bijna 500 verschillende merken waren tijdens TrendZ Najaar 2018 te bewonderen. De beursvloer was daarmee stijf uitverkocht. ‘We hebben in aanloop naar de beurs zelfs ‘nee’ moeten verkopen. Daarom zijn we ontzettend blij te melden dat we volgend jaar tijdens de najaarseditie kunnen uitbreiden met 2.000 vierkante meter. Die uitbreiding is het gevolg van een aantal aanpassingen op de eerste verdieping. Die wordt in het voorjaar van 2019 verbouwd, waardoor we TrendZ door kunnen laten groeien naar een next level’, aldus Hollink.

De uitbreiding van TrendZ Najaar is een must. De belangstelling neemt de laatste jaren fors toe. Hollink: ‘Als we de voorjaars- en najaarseditie bij elkaar optellen, gaan we al bijna richting de 25.000 bezoekers per jaar. Dat hadden we niet durven dromen, maar nu het zo ver is, staan we te popelen om de volgende stappen te zetten. Door de uitbreiding die mogelijk is vanaf zomer 2019, krijgen we de mogelijkheid om TrendZ weer een stapje groter, completer en mooier te maken.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!