Back Back Nieuws

Bezoekers Hotels.nl kiezen Van der Valk Uden-Veghel tot Beste hotel van Nederland

25 januari 2016
Van der Valk hotel Uden-Veghel is opnieuw in de prijzen gevallen. Na het winnen van de award voor Beste Nieuwkomer 2014 en het Beste hotel van Noord-Brabant 2014, mag het hotel zich nu ook trots Beste hotel van Nederland 2015 noemen. De prijs werd uitgereikt door reserveringssite Hotels.nl en is gebaseerd op honderden gastbeoordelingen. Het hotel is o.a. beoordeeld op gastvrijheid, prijs-kwaliteit, locatie en hygiëne.

Gastbeleving
Familie Heinrichs - Van der Valk heeft woensdag 20 januari de felbegeerde prijs in ontvangst mogen nemen. De familie en medewerkers zijn enorm trots en bedanken alle gasten voor de positieve geluiden en de goede beoordelingen. ‘Wij streven naar de ultieme gastbeleving en zijn blij dat de gast onze inspanningen waardeert met een 8,9’. De complete Top 10 wordt begin februari gepubliceerd door Hotels.nl.

Van der Valk geeft terug
Om deze feestelijke aangelegenheid te vieren geeft Van der Valk een cadeautje terug aan de gasten. Alle gasten die voor de maand februari een arrangement reserveren op hoteludenveghel.nl ontvangt bij aankomst een feestelijk vanzelfsprekend verrassingspakket.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!