Back Back Nieuws

Bezoek, beleef, ontdek, geniet, proef, shop en bewonder in De Koekbouw

12 maart 2015
Het zuiden van het land staat op 20 en 21 maart in het teken van het Feel good & Shop Event, de grootste webshop-beurs van Brabant. De Koekbouw van CHV Noordkade in Veghel vormt twee dagen lang het decor voor een event vol (web)shops, nieuwe producten, workshops en lekker eten.

Feel good inspirators
Woordkunsten, Oktoberdots, Størblends en de Club van Relaxte Moeders. Een greep uit de namen van bekende webshops en feel good inspirators die zich presenteren op het Feel good & Shop Event in Veghel. Geïnspireerd door bekende webshop events als Flavourites, organiseren initiatiefnemers Monique van den Berg en Ingrid van de Rijdt in samenwerking met CHV Noordkade Veghel een tweedaagse beurs waar naast webshops ook creatieve workshops en foodtrucks te vinden zijn.

Aandacht, verbinden, ontmoeten
'We willen de wereld van de webshops in the spotlights zetten en tegelijkertijd aandacht geven aan bijzondere, lokale en regionale shoppareltjes. Offline en online met elkaar verbinden,' vertelt Ingrid van Rijdt. 'Lekker shoppen met vriendinnen, zus of moeder en je laten verrassen.' Monique voegt toe: 'We hopen bezoekers te inspireren met de feel good workshop en hen te laten genieten van een dagje uit. Persoonlijk contact, aandacht, verbinden, ontmoeten en verwelkomen, daar draait het om bij het Feel good & Shop Event.'

De Koekbouw
De Koekbouw, een negentig jaar oude mengvoederfabriek, is een bijzondere evenementenlocatie voor beurzen, diners, bedrijfsfeesten en congressen. De bijna honderd meter lange opslagloods is door de fraaie lichtinval een van de mooiste ruimtes van het CHV-terrein. De vakwerkspanten, grove muren, authentieke fabriekslampen en inwendige kraanbaan geven de events die er plaatsvinden een rauwe uitstraling.

Foto: Look at me Fotografie

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!